Ingrediënten
2 personen
-
2 Aubergine
Peper & Zout
2 Ei
1/2 Oud brood
±3 takjes Rozemarijn
1/2 pak Linguine
1 Rode pepertjes
4 tenen Knoflook
±15 Cherrytomaatjes
±8 blaadjes Basilicum
Bereiding
Aubergine
- Elk in 4 dikke plakken snijden
- Met erg veel zout bestrooien, erin stampen
- Na een paar minuten afkloppen, het vocht eraf deppen
- Door het geklopte ei heen halen, bedekken met mix van broodkruimels en rozemarijnblaadjes
- Paar minuten op de grillpan
- Eruit en geraspte parmezaanse kaas erop kloppen
- Paar minuten op 180 Gr in heteluchtoven
Pasta
- Linguine (of andere pasta) al dente koken
- Knoflook en pepertje in plakjes snijden, met olie aanbaken
- Tomaatjes erbij
- Basilicumblaadjes versnipperen, op het laatst toevoegen
- Pasta met aanhangend kookvocht erdoorheen roeren
Serveren
- Mooi gedraaid op de borden doen
- Aubergine erop leggen
- “Drizzle” olijfolie met de rest van de parmesaanse kaas erover